SP team!
Jak tytuł mówi będziemy tutaj wypisywać tytuły, wstawiać recenzje i obrazki tego co ostatnio czytaliśmy... Ja np. ostatnio czytałam:
Wanted
Armelia jest sierotą, która śpiewa, by przeżyć. Pewnego dnia poznaje chłopca imieniem Luce i zakochuje się w nim. Niestety Luce został porwany przez cieszącego się złą sławą pirata, Scar'a (Bliznę). Armelia przysięgła sobie, że pewnego dnia uratuje Luce'a.
A tak na koniec może będziemy pisać, skąd można to ściągnąć? Jeśli czytaliście to np. po polsku to stronę która się tym zajmuje (po polsku), a jeśli w jakimś innym języku czytaliście to napisać stronę z której ściągaliście... matko, ale się rozpisałam na taki banalny temat >.<
Ten tytulik można ściągnąć z http://www.sai-team.net/opisy/41
chyba proste prawda? W ten sposób można zapoznać się z wieloma bardzo ciekawymi tytułami ^^ ja przez takie coś poznałam "Merupuri" a potem wszystkie dzieła tej autorki
SP team!
Eh, to już chyba wszyscy wiedza ;P a coś więcej?
SP team!
Przyjmując, że Naruto nie lubię, one piece nie oglądałam (fajne? strasznie dużo odcinków ma... nie robi się jakieś nudne?), a bleacha przestałam oglądać tak przy... matko, który to był odcinek... chyba 139, coś takiego... wiem, że mam chyba 10-15 odcinków zaległych ^^" flash mi nie działa, a ja zawsze online oglądałam... no i teraz zbytnio czasu nie mam na ściągnie osobno odcinków... ale będę musiała, bo coś mi mówi, że nie długo nie będę miała co robić ^^"
Eh... o czym ja piszę... wszystko przez ciebie W.!! bo żeś napisała "odcinek" zamiast rozdział T.T i ja sie do anime odwołałam, zamiast do mangi... wszystko mi się pomieszało sory ^^"
Ostatnio edytowany przez winry-alone (2007-12-15 22:06:28)
SP team!
Wybaczam ;P
17-letnia Shi Hyeon Lee znana jest jako osoba przynoszaca nieszczescie. I to nie dlatego, ze jest odludkiem czy cos w tym rodzaju. Powodem sa pewne wydarzenia, ktore mialy miejsce w przeszlosci. Teraz mieszka ze swoim bratem - Shi Uoo Lee, jednak nie sa oni prawdziwym rodzenstwem. Shi Hyeon Lee, z powodu swojej opinii zostala wydalona ze szkoly i musiala przeniesc sie do innej. Co czeka na nasza bohaterke w nowej szkole? I czy ktos pomoze jej zniszczyc plotke o tym, ze przynosi pecha? Jesli jestescie ciekawi, zapraszam do lektury ^^
http://synthesiss.prv.pl/goodluck.html
Ostatnio edytowany przez Mari (2007-12-17 14:02:23)
SP team!
W. a o czym to?
SP team!
A to... czytałam ^^" kiedyś tam... Nie za bardzo mi się podobało, ale to szczegół ^^"
W. napisał:
Czytam po raz setny Zettai Kareshi ;P Uzależniłam się od dzieł Yuu xD
Czytałam. Troche zboczone, czasami smutne ale jednak przezabawne - poprostu miodzioxDD. Starałam się to jakoś rozdzielić żeby nie przeczytać wszytkiego prawie naraz ale niestety nie udało się^^".
Więc ja ostatnio czytałam a dokladniej mówiąc dopiero kończe xxxholic. Dzieło clamp'a o wszelkiego rodzaju holickach>_o. Myśle że tytuł raczej znany i napewno godny polecenia*___*. Pozatym na moim avku znajduje się głowna postać tej mangi czyli wiedźma Yuuko>_o. Jeszcze raz polecam^^.
Pewno, że znane ^^ Miałam się za to brać, ale nie wiem czemu zbieram się od roku xD Muszę wreszcie wziąć się w garść ;P