SP team!
bezpośrednio obedrzeć ze skóry
Pies czy kot?
SP team!
Tapeta XD
rozprawka czy charakterystyka?
SP team!
piernikowy ludek na 100% :]
właśnie mam taki problem... bo nie wiem do którego liceum pójść... oczywiście za 1.5 roku to w sumie będzie, ale ja już teraz się martwię... gdzie wolałybyście pójść, do najlepszego liceum na pomorzu w gdyni (4 w kraju) i mieszkać tam w internacie, czy tam gdzie wszyscy moi "znajomi" do słupska i tylko tam dojeżdżać?
Ostatnio edytowany przez winry-alone (2008-01-15 08:05:23)
Wow...to jakie ty masz oceny moja droga? ^^ Hmmm...powiem tak. Z doświadczenia teraźniejszego wiem, że dojazdy są do dupy. (bardzo do dupy...=.=) A z faktu, że ogółem lubię nowe rzeczy to pewno bym chciała do internatu xD Ale trzeba pamiętać, że musimy lubić takie klimaty. Jeśli nie przeszkadza Ci rozłąka ze znajomymi i rodziną to dajesz! Tylko trzeba być osobą naprawdę wytrwałą w takim liceum. Musisz czuć się na siłach. Jeśli nie będzie mocna psychicznie to padniesz jak mucha w zimie...ale podziwiam, że masz taki wybór i szczerze zazdroszczę ^^
kartka papieru i ołówek czy tablet?
SP team!
No jak zajmę jakieś miejsce w tym konkursie na wojewódzkim to chyba się tam dostanę... "chyba" bo muszę jeszcze jakoś polaka zdać... a ja robie BARDZO dużo błędów ortograficznych i w ogóle jakie tylko są to je zaliczam ^^" a własnie, wiecie może ile można stracić tych punktów za te błędy?
kartka papieru i ołówek XD
IE czy Mozilla?
Ostatnio edytowany przez winry-alone (2008-01-16 12:57:51)
SP team!
gorzka
W, czy tylko my zaglądamy na forum, czy tylko mi się zdaje? O.o"
rozmowy w sieci (na GG, forum itd) czy na żywo?
na żywo (nienawidzę gg, choć fora lubię, ale jednak na żywo lepiej ;P)
No ja ostatnio też się opuszczam xD
Artemis Fowl czy Harry Potter? ;> (*szepcze* Artemis...AR-TE-MIS...)