Muszę koniecznie wykombinować kasę...w styczniu już czas na 9 tom fullmetala xD A ja go muszę mieć i to w terminie zaraz po wyjściu ><
SP team!
ha! przeczytałam całą serię (chodzi o Mars ^^) w sumie to trochę się tym przeraziłam... myślicie że tacy ludzie na serio istnieją? coś za głęboko to sobie do serca chyba wzięłam... tak zabijać... dla zabawy =.=" normalnie to żadna manga chyba nie była tak realistyczna dla mnie jak ta O.o" nie przeszkadzało mi, jak w FMA obcinają sobie ręce, głowy... jakoś tak nie czuje tego... a w tej serii to normalnie jak normalne życie O.o" aż się z domu boję wyjść =.="
Dla mnie jeśli chodzi o reali styczność i te sprawy, to wręcz majstersztykiem jest "Miecz Nieśmiertelnego" xD O ludzie jak ja to kocham! Jak w pierwszym tomie cudnie przecięli babe *_* Widzieliście ta kreskę? Te pociągnięcia? tam są nawet elementy wnętrza typu kości itd.! Coś wspaniałego to narysować! @_@ gdybym ja miała taki talent jak ten gość co to rysuje TT^TT Eh...*głęboki oddech*...dobra za bardzo przeżywam te rysunki xD