#16 2007-12-29 09:04:28

W.

SP team!

Punktów :   

Re: Ulubiona manga

Muszę koniecznie wykombinować kasę...w styczniu już czas na 9 tom fullmetala xD A ja go muszę mieć i to w terminie zaraz po wyjściu ><

"Przygotowałem ten tekst myśląc, że będziecie SIEDZIELI..."
Yaoi FAN
Morita-senpai FAN xD
Email

#17 2008-01-04 11:54:01

winry-alone

SP team!

Punktów :   

ha! przeczytałam całą serię (chodzi o Mars ^^) w sumie to trochę się tym przeraziłam... myślicie że tacy ludzie na serio istnieją? coś za głęboko to sobie do serca chyba wzięłam... tak zabijać... dla zabawy =.=" normalnie to żadna manga chyba nie była tak realistyczna dla mnie jak ta O.o" nie przeszkadzało mi, jak w FMA obcinają sobie ręce, głowy... jakoś tak nie czuje tego... a w tej serii to normalnie jak normalne życie O.o" aż się z domu boję wyjść =.="

#18 2008-01-10 18:18:38

W.

SP team!

Punktów :   

Dla mnie jeśli chodzi o reali styczność i te sprawy, to wręcz majstersztykiem jest "Miecz Nieśmiertelnego" xD O ludzie jak ja to kocham! Jak w pierwszym tomie cudnie przecięli babe *_* Widzieliście ta kreskę? Te pociągnięcia? tam są nawet elementy wnętrza typu kości itd.! Coś wspaniałego to narysować! @_@ gdybym ja miała taki talent jak ten gość co to rysuje TT^TT Eh...*głęboki oddech*...dobra za bardzo przeżywam te rysunki xD

"Przygotowałem ten tekst myśląc, że będziecie SIEDZIELI..."
Yaoi FAN
Morita-senpai FAN xD
Email

Stopka forum

RSS